ОбС Ботевград одобри ремонта на 3 градски чешми в Ботеград

05 Май 2020 Прочетена: 571 /
ОбС Ботевград одобри ремонта на 3 градски чешми в Ботеград

                                                              

С решение на Общинския съвет от 30 април Община Ботевград ще отпусне 2 000 лева от собствени приходи за ремонт и облагородяване на две чешми - в ЖК „Васил Левски“ и на ул. „Любен Каравелов“ – при ОУ „Васил Левски“, и за подновяване на чешмата на пл. „Дико Илиев“.

Предложението беше внесено в местния парламент от Инициативна гражданска група към Платформа „Диалози за бъдещето на Ботевград – екип на проект „Активни граждани за добро управление на Община Ботевград. Направеното предложение е за ремонт на чешмите, включващ: поправка на счупени елементи, облагородяване на пространства около чешмите, включване на ремонтираните чешми в обхвата на видеонаблюдение на отдел „Контрол на сигурността и обществения ред“.

Предстои събиране на доброволческа бригада в помощ на БКС за почистване на други чешми в града. Бъдете здрави и активни в реализирането на своите идеи!

 

Проектът  BG05SFOP001-2.009-0115 „Активни граждани за добро управление на община Ботевград. Онлайн платформа “Диалози за бъдещето на Ботевград” се осъществява на територията на община Ботевград и е съфинансиран по оперативна програма „Добро управление“2014 – 2020.

 


ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Одобриха проекта на МИГ Ботевград за разработване на Стра...
02 Февруари 2023

    Проектът „Подготвителни дейности за разработване на Стратегия за Водено от общностите местно развитие на МИГ Боте...

Виж повече
МИГ БОТЕВГРАД стартира изпълнение на проект „Местна иници...
17 Октомври 2022

На 13 октомври министърът на земеделието Явор Гечев връчи на председателя на МИГ Ботевград Иван Гавалюгов договор за ...

Виж повече
Покана за провеждане на общо събрание на Сдружение "МИГ Б...
05 Май 2022

П О К А Н А   Уважаеми членове на Колективния върховен орган /КВО/  на Сдружение „МИГ Ботевград“, Съгласно чл. 32, ал...

Виж повече

КАРТА НА ОБЩИНА БОТЕВГРАД